mile i rade show

Pitanja i odgovori

Registracija, prijava pomoću facebooka ili google-a

prijava na mile i rade show putem facebooka i google-a Da biste igrali igricu možete se registrovati na sajtu uz pomoć Vašeg e-mail naloga ili se jednostavno prijavite bez registracije putem Vašeg facebook naloga ili google naloga (gmail, youtube ili google plus). Prilikom prijave putem facebooka ili google-a svu verifikaciju obavljaju facebook i google i nama prosledjuju jedino Vaš e-mail nalog, ime i prezime što jasno stoji naglašeno prilikom prijave putem ovih mreža. Vaša e-mail adresa neće biti vidljiva ostalim korisnicima.

Prva igra:"Kod Dragice"

mile i rade show igra kviz Prva igra je kviz od pet pitanja. Za svako pitanje imate ponudjena četiri odgovora od čega je jedan tačan. Sve dok ne potvrdite odgovor možete menjati Vaš izbor osim ako Vam istekne vreme predvidjeno za odgovor. U tom slučaju igra automatski beleži poslednje izabrani i prebacuje Vas na sledeće pitanje. Za svaki tačan odgovor dobija se 100 bodova.

Druga igra:"Memorija"

mile i rade show igra memorije Druga igra je klasična igra memorije i cilj je da spojite sve parove u što manje klikova. Manje klikova donosi više bodova. Igru je moguće preskočiti klikom na dugme "preskoči igru" i u tom slučaju igra ne donosi ni jedan bod.

Treća igra:"Uljez"

mile i rade show igra uljez Treća igra se sastoji od pet pogadjanja uljeza. Vaš zadatak je da pronadjete pojam koji nije u skladu sa ostala tri ponudjena pojma. Za svako pogadjanje imate ponudjena četiri odgovora od čega je jedan tačan. Sve dok ne potvrdite odgovor možete menjati Vaš izbor osim ako Vam istekne vreme predvidjeno za odgovor. U tom slučaju igra automatski beleži poslednje izabrani i prebacuje Vas na sledeće pitanje. Za svaki tačan odgovor dobija se 100 bodova.

Četvrta igra:"Došli Beogradjani"

mile i rade show igra beogradjani Četvrta igra je igra uma, Vaš zadatak je da pronadjete pravu kombinaciju simbola uz pomoć eliminacije. Indikator upitnik znači da je simbol pronadjen ali da nije na odgovarajućem mestu. Indikator upaljena sijalica znači da imate pogodak na pravom mestu. Igra nije vremenski ograničena boduje se po tome u kom je redu rešena kombinacija.

Peta igra:"x-o"

mile i rade show igra x-o Klasična igra x-o gde imate mogućnost da odigrate ukupno pet partija i osvojite za svaku pobedu 100 bodova.

Šesta igra:"Tačna pitanja"

Šesta igra je kviz od pet pitanja. Nemate ponudjene odgovore već kucate tačan odgovor. Odgovor potvrdjujete tasterom enter. Za svaki tačan odgovor dobija se 200 bodova.